esküvő, esküvői fotózás, kreatív, portré, páros fotózás, fotózás, különleges, esküvői fotó, legjobb, Bolla Gábor, Zalaegerszeg, Balaton

Regina & Tamás

Szeptember közepére már viszonylag kevesebb pár szervezi az esküvőjét a bizonytalan időjárás miatt. A szeptemberi déli napsütés már sokkal kíméletesebb tud lenni, mint egy forró júliusi napon, éppen ezért ilyenkor az az napi kreatív fotózás sem meríti ki a párokat és a fotóst. Regina és Tamás is pont így gondolta, amikor megkértek, hogy én fotózzam az esküvőjüket. Kockáztattak, de bejött a megérzésük. Igaz az esküvő előtti héten még esőt jósoltak a hétvégére, de a nagy nap közeledtével már nem volt kérdéses, hogy sütni fog a nap.
Kellemes csalódás volt számomra az esküvő minden tekintetben, ugyanis a finom elegancia és lazaság eszenciája sugárzott párról,  és a helyszín is ideális választás volt egy romantikus szabadtéri szertartáshoz. Nem is kellett túlságosan messze menni, hogy a páros fotózás képeit elkészítsük, minden adott volt 50 méteres körzetben, hogy egy változatos sorozatot tudjak készíteni.
A szervezés nagy részét a pár maga végezte és a család, rokonok is jócskán be voltak vonva az apró-cseprő ügyek intézésébe. Tamás nagy Star Wars rajongó, így érthető, hogy az esküvő színvilága miért volt a fekete és a fehér. A sötét erők és a baljós árnyak ezúttal elkerülték az esküvőt, annak ellenére, hogy a szertartás alatt halk és sejtelmes kísérőzenék voltak hallhatók az epizódokból. Csak javasolni tudom minden jövendőbeli párnak, hogy ne féljenek a saját egyéniségüket kimutatni és akár az esküvőjük tematikájába is belecsempészni a hóbortjukat.