Rólam

fotós, fényképész, Bolla Gábor, család

Bolla Gábor vagyok,
a Te fotósod...

Egy gyönyörű feleség férje és két vagány kisfiú édesapjaként szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a fotózás számomra nem csak munka, hanem az egyik hobbim is. 

Egy igazán sokoldalú fényképésznek tartom magam, hiszen az esküvői képkészítésen felül a családi fotózások, a céges rendezvények, valamint üzleti arculat fotózások teszik ki a munkáim jelentős részét.

Mindig is szerettem emberekkel dolgozni, megörökíteni a múló, megismételhetetlen pillanatokat. Nem zavar, sőt inkább inspirál, ha egy teljesen szokatlan környezetben találom magam. Ebből következik, hogy szeretem a nem mindennapi történeteket, a vagány, laza karaktereket, akik nem riadnak vissza az új dolgoktól sem.

Munkaterületem főleg a Dunántúl, de nem zárkózom el a távolabbi helyszínektől sem. Szívesen utazom az ország bármely pontjára, sőt akár külföldre is!

2019-ben létrehoztam a saját szelfigép vállalkozásomat, melynek különlegessége, hogy követve a külföldi trendeket, a hagyományos papírképek nyomtatása helyett, mozgóképeket (GIF, Boomerang) rövid videókat helyeztem fókuszba. Ezzel az ügyfeleim igényet szélesebb és unikálisabb szolgáltatási körrel tudom kiszolgálni. Bővebb infó a www.giffy.hu weboldalon olvasható.

Karrierem számokban

több mint...

1
év tapasztalat
1
elégedett ügyfél
1
elfogyasztott kávé
0
elkészült kép

Ti mondtátok

Szívesen dolgoznál velem?

Ha munkásságom elnyerte a tetszésedet és Te is szeretnél hasonlóan színvonalas fotókat, akkor ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot és kérj ajánlatot az alábbi gombra kattintva.