Dóri & Attila

Dórival, a mindig mosolygós fodrászlánnyal korábbi esküvők során már találkoztam. Még az esküvőjén is számított a jelenlétemre, de sajnos a kapcsolatuk az akkori párjával idő előtt véget ért. 

Nagyon örültem, amikor 2 év múlva újra megkeresett. Az új szerelmével szeretett volna közös képeket készítetni évfordulójuk alkalmából. Ez a sorozat pedig már a második közös sorozat eredménye.

A fotózás helyszínének Teréz Anya kilátót szemeltük ki Zalaköveskút közelében, de előtte egy kis kitérőt tettünk a közelben található Ikarus busztemetőbe. Attila buszok restaurálásával foglalkozik, így ez a megálló majdnem olyan közel állt a szívéhez, mint Dóri szerelme.

A napot nem nagyon láttuk a sűrű felhőtől, pedig fülledt meleg idő volt. Szó szerint leizzadtunk (klíma hiányában) a busz belsejében készült képek során. Bíztunk benne, hogy a naplemente megajándékoz bennünket némi felhők alól kikukucskáló napsugárral, mert a panoráma csodás a kilátóról, de sajnos csalódnunk kellett. Viszont a fotózás eredményével most is nagyon elégedettek voltak Dóriék.