Esküvő

esküvő

A Ti történetetek

Ami az esküvőtökön történik, az megérdemli, hogy örök és felejthetetlen legyen.

Esküvői fotósként az a célom, hogy észrevétlenül és a lehető legprofibban  örökítsem meg a készülődés izgalmát, a szertartás meghittségét és a hajnalig tartó buli örömét. Nektek nincs más dolgotok csak egymásra koncentrálni és felhőtlenül szórakozni a családdal és a barátokkal, hogy a megismételhetetlen pillanatok évek múltán is könnyeket csaljanak a szemetekbe. Minden fotó az esküvőtök napjáról egy külön emlék, egy történet – a Ti történetetek.

Esküvői fotókönyv

Nézzétek vissza a legszebb pillanatokat egy prémium minőségű fotókönyv lapjain.

Az egyedileg szerkesztett, síkban nyíló fotókönyv lehetővé teszi, hogy a képeket megszakítás nélkül, akár dupla oldalra nyomtassuk. A könyv lapjai ujjlenyomatmentes, kémiai úton levilágított fotópapírból állnak, ami hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. Az album tartósságáról és esztétikai megjelenéséről több féle típusú kemény borító és kötészeti anyag gondoskodik, hogy mindenki megtalálja az ízlésének legjobban megfelelőt.

Esküvő fotózás árajánlat

Ha munkásságom elnyerte a tetszéseteket és Ti is el tudnátok képzelni magatokat a fenti referencia fotókon, akkor tekintsétek meg lentebb az esküvő fotózás csomagajánlataimat és foglaljátok le a dátumotokat mihamarabb.

Egyedi ajánlatért írjatok e-mailt az elképzeléseitek részletes leírásával!

opcionális díjak

Jegyes fotózás - 75 perc

Az ár esküvő fotózással együtt érvényes. Külön szolgáltatásként 65.000 Ft

Páros (kreatív) fotózás külön napon - 2 ,5 óra

Az ár esküvő fotózással együtt érvényes. Külön szolgáltatásként 95.000 Ft

Utazási költség

Zalaegerszeg határain kívűl

50.000 Ft

75.000 Ft

110 Ft/km

Ti mondtátok