Család

család

Szia kis barátom!

Látom, hogy már nagyon mozgékony vagy és folyamatosan fedezed fel a világot magad körül. Azt is tudom, hogy az összes vicces és édes pillanat, amit produkálsz, nem mindig sikerül elkapni a telefonnal.

Ezért szeretném neked ajánlani, hogy hozd magaddal Anyut és Aput egy családi fotózásra, hogy együtt megörökítsétek ezeket a különleges pillanatokat! Egy profi fotóssal garantáltan a legjobb képek készülnek majd rólatok, megőrízve a családi élményeket és közös pillanatokat, melyeket később nagy örömmel fogtok majd visszanézni. Ráadásul az elkészült képek remek ajándék lehet a nagyszülőknek és más szeretteiteknek is.

Családi fotókönyv

Nézzétek vissza a legszebb pillanatokat egy prémium minőségű fotókönyv lapjain.

Az egyedileg szerkesztett, síkban nyíló fotókönyv lehetővé teszi, hogy a képeket megszakítás nélkül, akár dupla oldalra nyomtassuk. A könyv lapjai ujjlenyomatmentes, kémiai úton levilágított fotópapírból állnak, ami hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. Az album tartósságáról és esztétikai megjelenéséről több féle típusú kemény borító és kötészeti anyag gondoskodik, hogy mindenki megtalálja az ízlésének legjobban megfelelőt.

Családi fotózás ajánlatok

Ha munkásságom elnyerte a tetszéseteket és Ti is el tudnátok képzelni magatokat a fenti referencia fotókon, akkor tekintsétek meg az családi fotózás ajánlataimat és foglaljatok időpontot.

Egyedi ajánlatért írjatok e-mailt.

opcionális díjak

* Stúdió bérleti díj

Napfény fotóstúdió Zalaegerszeg belvárosában. Bővebb infó: Malenka Studio

Utazási költség

Zalaegerszeg határain kívűl

9000 Ft/óra

110 Ft/km

Ti mondtátok